Om PixiDansk.dk

PixiDansk.dk er en samling af teoritekster, der tilsammen - stort set - rummer den danskfaglige viden, som du skal tilegne dig, kunne forstå og kunne anvende i undersøgelsen - og produktionen - af forskellige tekstgenrer, hvis du skal bruge dansktimerne til at blive lidt klogere på at være i verden, og hvis du skal bestå til eksamen i Dansk A med et resultat, du er tilfreds med.

Ordet 'pixi' bruges her i betydningen 'mindre af omfang'. PixiDansk er nemlig en forkortet udgave af et meget omfattende danskfagligt materiale, som er tilgængeligt på det digitale læremiddel undefinedantologien.dk.

En del af artiklerne på antologien.dk og dermed også her på pixidansk.dk er reviderede udgaver af afsnit fra undefinedmin udgivelse Virkemidler i reklamer, film og kunstbilleder, som blev udgivet på Systime i 2010, men som jeg nu har generhvervet rettighederne til.

De fleste af de faglige artikler på PixiDansk.dk er skrevet af undefinedJørn Ingemann Knudsen.

OBS! Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Til toppen

Pixidansk.dk | ISBN 978-87-998642-4-9 | © Forfatter og ansvarshavende: Jørn Ingemann Knudsen 2024 | Kontakt