Skarp Art Director søges til Shark & Co.

Skarp Art Director søges til Shark & Co.

Der findes pt. 466 registrerede hajarter på verdensplan. Hos Shark & Co. sætter vi barrieren højt og går efter at finde en ny, uopdaget art - helst en af dem der bevæger sig øverst i fødekæden - ganske enkelt en helt ny en af slagsen.

Svømmer du rundt med et tandsæt, der kan knuse selv de mest kreative udfordringer og samtidig smede koncepter sammen som få andre i verdenshavene?
Kan du styre det hele uden at have fine fornemmelser for også selv at skulle tilberede og servere byttedyret?
Går du rundt med en lille tekstforfatter i maven, så selv vores tekstforfatter med over 30 år i branchen, skærer tænder af ærefrygt?

Ja, så er du måske den uopdagede hajart, som vi endnu ikke er stødt på i vores farvande og som vi meget gerne vil registrere og lade blive en del af hajflokken.

Som Art Director hos Shark & Co. bærer du sammen med vores Senior Art Director, en stor del af ansvaret for at koncept, design og kreativitet foregår på højeste niveau og til vores kunders udelte begejstring.

Du er et effektivt flokdyr, men trives også alene - og i nye farvande befæster du din eksistensberettigelse med placeringen øverst i fødekæden.
Du har appetit på de helt store byttedyr, men tændes også af den lille fisk, som du giver lige så meget opmærksomhed som de store.
Din sans for værdiskabende koncepter, æstetiske udtryk og stilsikre eksekvering, gør dig til et værdigt medlem i flokken.
Din sociale adfærd og arbejdsmæssige indsats får anerkendende blikke fra dine familiemedlemmer.

Da vi leder efter en uopdaget hajart med helt unikke egenskaber som Art Director, spiller det ingen rolle om du har 2 eller 10 års bureauerfaring. Hovedsagen er, at du selv er bevidst om, at du har et helt specielt særkende og egenskaber, som vil give dig respekt og muligheder på ethvert bureau. Indholdet er helten, men du mestrer selvfølgelig dine jagtteknikker og redskaber til fingerspidserne - uanset om det er i cmyk eller rgb.

Om Shark & Co.

Vi er et fokuseret reklamebureau i smukke rammer i hjertet af Horsens. Vores forbillede er hajen. Et fantastisk dyr, der under stor opmærksomhed kan bryde overfladen og samtidig gå helt i dybden.

Hos Shark & Co. får du 9 hamrende dygtige kollegaer, som dagligt har travlt med at løse spændende kommunikationsopgaver for en lang række BtB- og BtC-kunder.

Vores nye familiemedlem skal møde på arbejde med skyhøje ambitioner og den rette indstilling - kampen om at være 'den hvide haj' kan du godt lægge fra dig.

Du kan læse meget mere om Shark & Co. på vores hjemmeside og er velkommen til at kontakte Allan Forum for uddybende spørgsmål.

Mener du at have potentialet til at blive registreret som en ny hajart, så send os din ansøgning + CV og portfolio. Vi vil løbende kalde potentielle hajarter til samtale, og forventer endelig registrering af det nye medlem senest 1/1 2014.

Stillingsannonce på jobindex.dk. Set d. 5. okt. 2013.

Til toppen

Pixidansk.dk | ISBN 978-87-998642-4-9 | © Forfatter og ansvarshavende: Jørn Ingemann Knudsen 2024 | Kontakt